Målerifirma i Göteborg

Välkommen till Krokslätts Måleri

Funderar du på att måla om fasaden eller vardagsrummet? Med 15 års erfarenhet har vi kapacitet att utföra allt inom in- och utvändigt måleri. Vi hjälper dig med tapetsering, fasadmålning, fondvägg, målning av snickerier m.m. Våra kunder är privatpersoner, företag, föreningar och fastighetsbolag.

 

Anlitar du oss får du kvalitet in i minsta penseldrag!

Vår filosofi går ut på att leverera genuin målarglädje genom god kommunikation och spetskompetens inom måleri – med målet att ge dig ett vackert resultat som branschen skulle bli stolt över. Har du svårt att hitta en fin kulör till ditt hem? Vi ger gärna tips och jobbar hårt för att du ska bli nöjd, oavsett vem du är och oavsett vad du vill ha målat. Människor är olika och har olika behov. Därför lägger vi stor vikt vid att lyssna på dig och ge dig en lösning som är anpassad efter dina önskemål och förutsättningar. Så att du får ett proffsigt måleri som ger en helt ny och fantastisk känsla.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Krokslätts Måleri lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Målerifirma i Göteborg

Vår strävan är att kunden inte bara ska bli nöjd utan även imponerad av det färdiga resultatet!

Är det dags att måla om fasaden på din fastighet?

Fasaden på ditt hus får utstå mycket från sol, regn och blåst. Börjar den flagna och se sliten ut så kan det vara dags att måla om. Med 15 års erfarenhet av utvändig fasadmålning sitter kunskapen numera i ryggmärgen hos våra skickliga målare. Vänder du dig till oss garanterar vi att du får ett exemplariskt utfört arbete och en fräsch fasad utan att du behöver lyfta ett finger. Vi är förstås noga med det avgörande underarbetet och att täcka alla ytor som inte ska målas, så att din fasad får en professionell finish. Har du frågor om fasadmålning? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

 

 

Våra tjänster

In- och utvändigt måleri - Krokslätts Måleri

In- och utvändigt måleri

Tapetsering - Krokslätts Måleri

Tapetsering

Fasadmålning - Krokslätts Måleri

Fasadmålning

Få ditt prisförslag idag!

Kontakta oss

Vi gör rätt från början!

Överlåt tapetseringen till oss

Vi på Krokslätts måleri har stor erfarenhet av tapeter och vet vilken teknik som krävs för få tapeten att sitta så snyggt som möjligt. Du slipper att själv kladda med klister och försöka få remsor kant i kant. Tapetsering är en konst i sig och anlitar du oss blir rummet färdigt på rekordtid, så att du kan lägga din tid på annat. Kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan, så hjälper vi dig med allt som krävs för att du ska få snygga tapeter som lyfter ditt hem till nästa nivå. Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget, du som är privatperson får dra av 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person och år. Måla om huset, gäststugan eller staketet? Oavsett vad du behöver hjälp med kan du alltid vända dig till oss för frågor, rådgivning eller kostnadsfria offerter.

 

Vi är måna om att alltid leverera ett snyggt resultat som håller under många år framöver.
Välkommen till en professionell målarfirma som sätter dig i 100 % fokus!